Улюбленці долі: три знаки Зодіаку стануть щасливчиками у вересні

Читать на русском
Автор
1343
Їм пощастить на початку осені
Їм пощастить на початку осені. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Карти радять прислухатися до інтуїції

Вересень приготував для багатьох нові можливості та цікаві повороти долі. Цей місяць буде сповнений яскравих подій та змін для трьох знаків Зодіаку, особливо якщо вони прислухаються до внутрішнього голосу та підказок долі.

Йдеться про Терези, Скорпіона та Козерога. В усякому разі на це вказують карти Таро, які випали у розкладі на вересень від "Телеграфа". Давайте подивимося, що карти передбачають для кожного із цих знаків Зодіаку.

Терези — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, і ваші справи у вересні складуться якнайкраще.

Скорпіон — Шістка мечів

Ця карта обіцяє швидкі зміни на краще, вказує на те, що ви залишите позаду старі проблеми і знайдете спокій. Слухайте свій голос.

Козеріг — перевернуте Сонце

Сонце у всіх положеннях світить однаково. У вересні у вас все буде добре, проте на шляху до щастя можуть виникнути невеликі перешкоди і відстрочки.

Також "Телеграф" ділився грошовим гороскопом на вересень. Дізнайтеся, кому потрібно бути обережнішими з грошима та роботою, а на кого звалиться багатство.