Друга половинка сильно розчарує: ці три знаки отримають неприємний сюрприз у вересні

Читать на русском
Автор
1050
Може дійти до розлучення
Може дійти до розлучення. Фото freepik.com

Карти Таро прогнозують неприємності в особистому житті

У відносинах іноді настають моменти, коли один із партнерів може розчарувати іншого. Це відбувається з різних причин: від невідповідності очікувань до нестачі уваги та розуміння. Коли партнер не виправдовує наших надій або поводиться не так, як ми очікували, це може спричинити почуття образи та незадоволеності.

З такою ситуацією на початку осені, ймовірно, доведеться зіткнутися представникам трьох знаків Зодіаку. Принаймні так кажуть карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфа" на вересень 2024 року. Випробування у стосунках зваляться на голову Близнюкам, Ракам та Водоліям.

Близнюки — перевернутий Паж кубків

Ваше особисте життя у вересні може бути непередбачуваним. Можливо, ви схильні триматися за минуле і відмовлятися рухатися в майбутнє, відчувати емоційну незахищеність. Також карта може вказувати на стосунки з безвідповідальною людиною або жахливим егоїстом.

Рак — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владикою печалі. Ви у вересні можете дізнатися про якісь неприємні новини про свого обранця, які стануть причиною розриву. Союз і так був неміцним, а тепер може зовсім розірватися.

Водолій — перевернутий Світ

Ви проробили серйозну роботу над собою, але поки що не готові до вступу до щасливого сімейного життя. Якщо ж ви вже у відносинах, то у вересні можете несподівано побачити свого партнера справжнім, помітити його недоліки, на які раніше не звертали уваги, і це може призвести до розриву.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку з великою ймовірністю зустрінуть своє кохання до кінця року.