Левам треба подумати про свою поведінку, а у Тельців станеться щось добре: гороскоп Таро на 4 вересня 2024

Читать на русском
Автор
752
Гороскоп Таро, чого чекати 4 вересня Новина оновлена 04 вересня 2024, 08:41
Гороскоп Таро, чого чекати 4 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять бути обережнішими

У середу деяким пощастить знайти вихід із ситуації, яка не давала спокійно жити. У той самий час від інших відвернеться успіх. У будь-якому випадку в цей день не зайвим буде прислухатися до свого внутрішнього голосу або до порад оточуючих.

Принаймні такі поради дають карти Таро, які випали у розкладі на четвертий день вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Телець — перевернений Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Близнюки — перевернута Сімка кубків

У прямому положенні карта вказує, що життя запитувача проходить в ілюзіях, у нього немає рішучості зробити важливий вибір, через що застряг на роздоріжжі та може будь-якої миті зробити помилку. Але цього разу вона випала перевернутою, і сенс передбачення змінюється, — з безлічі варіантів Ви виберете вірний, який допоможе Вам досягти поставлених цілей.

Рак — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша друга половинка може дістатися іншому.

Лев — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Діва — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили й женете вперед паровозу, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточенням.

Терези — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що для досягнення поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Скорпіон — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Стрілець – перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Козоріг — Самітник

У цей день особливо прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж раніше. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Водолій — перевернута П’ятірка жезлів

Ви можете знайти новий вдалий вихід із неприємної ситуації. Старий конфлікт може вирішитися на користь миру та гармонії. Також для Вас настав чудовий час, щоб зайнятися спортом та змінювати старі звички.

Риби — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені у собі, і тому не можете зрушити далі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" робив розклад, що чекати знаків Зодіаку щодо фінансів у вересні.