Любовний гороскоп Таро на вересень: Тельців чекає море радості, а Козорогів — сильний потяг

Читать на русском
Автор
1816
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на вересень
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на вересень. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Нудним місяць точно не буде

Початок осені 2024 року багатьом принесе сварки та зраду у стосунках, однак у деяких вересень навпак2и пройде під знаком романтики та кохання.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на вересень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта каже, що особисте життя у вас у вересні не залагодиться, — у вас просто не вийде поки що побудувати адекватні стосунки. Ви ніби самі створюватимете перепони і передумови до розриву.

Телець — Двійка кубків

Друга назва цієї карти "Владика любові", і вона прогнозує, що найближчим часом ви знайдете гармонію між пристрастями і духовністю, станеться якась радісна подія, возз’єднання або навіть зачаття дитини.

Близнюки — перевернутий Паж кубків

Ваше особисте життя у вересні може бути непередбачуваним. Можливо, ви схильні триматися за минуле і відмовлятися рухатися в майбутнє, відчувати емоційну незахищеність. Також карта може вказувати на стосунки з безвідповідальною людиною або жахливим егоїстом.

Рак — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владикою печалі. Ви у вересні можете дізнатися про якісь неприємні новини про свого обранця, які стануть причиною розриву. Зв'язок і так не був міцним, а тепер і зовсім може розірватися.

Лев — Імператор

Надійність, впевненість і стабільність — ось що може запропонувати вам у плані особистого життя Імператор. Його не хвилюють пристрасті та бурхливі почуття, однак у побутовому плані на нього можна покластися.

Діва – перевернута Справедливість

Якщо ви самотні, не поспішайте поки що ні з ким зближуватися. Якщо ж маєте пару, то будьте пильні, — у ваших стосунках може ховатися обман чи зрада.

Терези — Колісниця

Якщо ви самотні, то поки що варто думати про саморозвиток і власні цілі, а не про почуття, — може виникнути інтрижка, але нічим серйозним вона не обернеться. Якщо ж у вас вже є стосунки, то вони стануть міцнішими і гармонійнішими.

Скорпіон — Король кубків

Ця карта пророкує період ідилії та романтики в союзі, ваші почуття можуть спалахнути з новою силою, розкриється сексуальність, наступить стадія гармонії та прийняття.

Стрілець — Повішений

Стрільців чекає не найпростіший період. Повішений говорить про глибоку самопожертву заради коханого, яка може не окупитися. Самотнім Стрільцям буде складно будувати особисте життя, вони будуть зайняті іншими справами.

Козоріг — Паж жезлів

Якщо Ви у стосунках, то у вересні вони можуть стати міцнішими, на вас чекає палкий інтерес до партнера, вірність і чесність. Якщо ви самотні, то скоро можете зустріти собі пару, при цьому ваш партнер може бути молодшим за віком або статусом, проте потяг до нього буде сильним.

Водолій — перевернутий Світ

Ви проробили серйозну роботу над собою, але поки що не готові до вступу до щасливого сімейного життя. Якщо ж ви вже у стосунках, то у вересні можете несподівано побачити свого партнера справжнім, помітити його недоліки, на які раніше не звертали уваги, і це може призвести до розриву.

Риби — Вежа

Ця карта змін, які трапляться незалежно від вашого бажання, і чим більше ви будете їм противитися, тим болючішими вони будуть. У любовному розкладі Вежа може говорити про кризу у стосунках і можливий швидкий розрив.