Погані новини та інші неприємності: доля приготувала неприємні сюрпризи для цих знаків

Читать на русском
Автор
1031
Яким знакам не пощастить цього тижня
Яким знакам не пощастить цього тижня. Фото freepik.com

Представники шести знаків мають бути готові до випробувань

Поточний тиждень принесе неприємності для деяких знаків Зодіаку. Деякі можуть зіткнутися з внутрішніми конфліктами, емоційними труднощами чи несподіваними перешкодами, які вимагатимуть особливої уваги та обережності. Це період, коли важливо бути особливо уважними до своїх дій та слів, щоб не створити додаткових проблем та уникнути неприємностей.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на період із 2 по 8 вересня включно.

Близнюки — випала перевернута Помірність

Карта говорить про можливу дратівливість та нетерпіння. Вам важливо зберігати спокій та уникати імпульсивних рішень, щоб не погіршити становище.

Рак — випав перевернутий Паж жезлів

Рак може відчути схильність до невиправданого ризику та впертості. Також карта попереджає про можливі погані новини або затримки в отриманні важливих звісток.

Терези — випала перевернута Трійка кубків

Карта попереджає про раптову невдачу або обговорення за вашою спиною. Стережіться надмірностей і намагайтеся виявляти поміркованість у всіх справах.

Стрілець — випала перегорнута Сімка пентаклей

Стрілець може постати перед фінансовими труднощами чи проблемами зі здоров’ям. Не вплутуйтесь в авантюру й уникайте ризиків, щоб не погіршити ситуацію.

Козоріг — випала Четвірка кубків

Козоріг перебуватиме у стані відчуженості та меланхолії. Постарайтеся не замикатися в собі та не пропустіть можливості, які пропонує вам Всесвіт.

Риби — випав перевернутий Самітник

Карта попереджає, що хтось турбуватиме Ваш спокій. Будьте уважні до своїх почуттів і не вступайте у суперечки без потреби. Також не ігноруйте допомогу оточення.