Будете наймоднішою: розкрито головний колір осені 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
544
Бордовий - тренд осені 2024 року Новина оновлена 02 вересня 2024, 10:13
Бордовий - тренд осені 2024 року. Фото Колаж "Телеграфу"

Придбайте собі річ у цьому кольорі

Модні експерти щоразу дивують нас різними новинками сезону. І кожного сезону хочеться мати щось трендове, а не носити те, що вже давно вийшло з моди. Вже відомо, який колір буде лідирувати у цьому сезоні.

Восени 2024 року будуть актуальними глибокі та насичені відтінки. Вони доречно виглядають в осінню пору, підкреслюючи її атмосферність і затишок. Тож одним із найпопулярніших кольорів у цьому сезоні є бордовий, пише "Телеграф".

Насичений винний відтінок вважається позачасовим, тому його можна буде носити й в наступні сезони. До того ж він пасує майже всім. У цьому кольорі варто купувати светри, сукні, штани, тренчі.

Бордові штани
Бордові штани, Фото: Pinterest
Бордова сукня
Бордова сукня, Фото: Pinterest

Особливо актуальні у бордовому виглядають шкіряні сукні, костюми, жакети, жилети. За допомогою цього кольору можна створювати ультрамодні луки, які приваблюватимуть погляди довколишніх.

Бордова сукня
Бордова сукня, Фото: Pinterest
Бордовий жакет
Бордовий жакет, Фото: Pinterest
Бордовий жилет
Бордовий жилет, Фото: Pinterest

Ще одним акцентом в образі може бути бордове пальто. Це сміливо та яскраво, допоможе проявити вашу індивідуальність.

Бордове пальто
Бордове пальто, Фото: Pinterest

Для тих, хто наразі не готовий до експериментів, є варіант придбати лише аксесуари бордового відтінку. Сумка, туфлі, лофери або окуляри з винним забарвленням чудово доповнять образ цієї осені.

Раніше "Телеграф" писав про те, які речі варто придбати вже цієї осені. Зібрали головні тренди, серед яких знайдете щось для себе.