Джинсові сорочки і прозорі футболки на смітник: головні антитренди 2024 року, про які варто забути (фото)

Читать на русском
Автор
720
Негайно викидайте ці речі
Негайно викидайте ці речі. Фото Freepik

Забудьте про ці речі

Мода постійно змінюється, і те, що було актуальним кілька сезонів тому, може стати антитрендом вже зараз. 2024 рік повний модних несподіванок не неочікуваних антитрендів, які не варто носити. А раніше ми розповідали, про яке поєднання взуття з одягом краще забути цього сезону.

Для того, щоб виглядати стильно, не обов’язково скуповувати всі магазини — варто лише знати, які речі не варто носити. Про головні антитренди 2024 року розповіла стилістка на своїй сторінці в Instagram.

Антитренди 2024 року

Джинсові сорочки

Тонка сорочка з деніму, яка не тримає форму — перший претендент на смітник. Вона псує силует і значно дешевить ваш образ. Краще обрати джинсовий піджак з цупкого матеріалу, який тримає форму.

Антитренди 2024
Фото: pinterest

Спортивний костюм

Для стильно вигляду всі спортивні елементи повинні були вільними. Однак не варто й носити "надто оверсайз" одяг. Обтислі спортивні костюми сміливо викидайте у смітник.

Що не можна носити влітку 2024
Фото: pinterest

Вкорочені штани

Такий одяг візуально вкорочує ноги і виглядає недоречно. Варто обирати довжину штанів трохи вище щиколотки, щоб створити ідеальний лук.

Антитренди 2024
Фото: instagram

Базова біла футболка

"Правильна" біла футболка повинна добре тримати форму і бути не прозорою. Футболки без форми здешевлюють навіть найдорожчий образ.

Фото: instagram.com

Раніше "Телеграф" розповідав, який одяг не модний влітку 2024. Ми поділилися головними антитрендами.