Це буде дуже модно восени 2024: топ-9 найгарячіших трендів нового сезону (фото)

Читать на русском
Автор
2249
Модна естетика осені 2024 Новина оновлена 24 серпня 2024, 08:01
Модна естетика осені 2024. Фото Freepik

Ці речі мають обов'язково бути у вашому осінньому гардеробі

Осіння пора вже незабаром завітає на наші терени. Далеко не обов‘язково гнатися за модними трендами щосезону, однак знати та розуміти їх важливо, щоб завжди мати актуальний та стильний вигляд.

Персональний стиліст Матвій Калугін підкреслює, що варто розуміти загальну естетику сезону, щоб вміти розбавити образ кількома свіжими прийомами, адже за допомогою креативу можна створити значно цікавіші аутфіти.

Експерт назвав 9 модних естетик, які будуть актуальні восени 2024 року. Ці речі мають бути обов'язково у вашому осінньому гардеробі.

BOHEMIAN MUSE

Актуальною буде естетика бохо-шику з напівпрозорими довгими сукнями, ботфортами, бахромою, золотими прикрасами та оксамитовими сумочками.

сукня на дівчині

OFFICE/BUSINESS

Офіційно-ділова естетика продовжує бути актуальною. Зараз спостерігається певне зміщення від підкресленої сексуальності "office siren" убік більшої стриманості.

чорний костюм

90-ТІ

Безсумнівно, найактуальніша декада у 2024 році. Додати нотку 90-х можна через напівпрозорі матеріали, сукні-сліп, блейзери "з чоловічого плеча", бомбери, тваринний принт, тонкі кардигани, витягнутий носок тощо.

прозора сукня

PREPPY WITH A TWIST

Це preppy, який ми добре знаємо, але з твістом, нехарактерними йому складовими. Наприклад, в‘язаний жилет, але із шаленим принтом, чи плісирована спідничка в активній фактурі.

коричневий жилет на дівчині

60-ТІ

Ще одна декада, яка визначатиме силуети восени. В колекціях буде більше суконь А-силуету, поло, яскравих принтів, а зі взуття – високих чобіт, kitten heel та мері-джейн.

біла сукня

ГРАНЖ

Ви можете як створювати цілісні гранжеві образи, так і нейтралізувати його окремі елементи (наприклад, грубі черевики) більш спокійним одягом.

червона сорочка

ФЕМІННА УТИЛІТАРНІСТЬ

Це утилітарний, практичний і водночас дівочий стиль. Наприклад, вітровка з рюшами та бантиками, або ж нейлонова максіспідниця.

зелений костюм

БАЙКЕРСЬКА ЕСТЕТИКА

Була на піку 2-3 роки тому, нині потроху повертається, але у видозміненому форматі. Можна цікаво міксувати з утилітарними мотивами або гранжем.

шкіряний одяг

COQUETTE

Кокетлива, дівоча, легка, мрійлива. Усе, що стосується рюшей, воланів, ніжних кольорів.

рожева спідниця

Зазначимо, що мода постійно змінюється, і те, що було популярним кілька сезонів тому, може швидко перетворитися на антитренд. "Телеграф" розповідав, які речі вийшли з моди у 2024 році.