Заховайте, а краще викиньте: головний антитренд осені 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
3169
Головний антитренд осені 2024
Головний антитренд осені 2024. Фото Pinterest

Є багато варіантів, чим замінити цей антитренд

Осінь 2024 року приносить із собою нові модні тенденції, а разом з ними — і необхідність переглянути свій гардероб. Мода циклічна, однак деякі речі залишаються в минулому. Йдеться про класичні чорні легінси.

Легінси були в моді кілька сезонів поспіль, однак покинули список трендів цієї осені. Про це повідомляє "Телеграф".

Чорні легінси втратили актуальність

Вони були універсальним елементом гардероба, який підходив для різних випадків: від вечірніх прогулянок до офісних луків. Однак цієї осені вони втрачають популярність. Цьогоріч в моді більш природні силуети. Легінси, які облягають фігуру, вважаються застарілими.

Фото: pinterest
Фото: pinterest

Чим замінити чорні легінси?

Цієї осені найкраще обирати більш природні силуети. Йдеться про джинси палаццо, чорні легінси кльош або штани з високою посадкою.

Раніше чорні класичні легінси були базовим елементом гардероба, однак цьогоріч можна замінити їх легінсами з принтами або ж об’ємними штанами з простих та легких матеріалів. Також чудовий та зручний варіант — джогери. У поєднанні з модними куртками вони виглядають стильно та сучасно.

Легінси кльош
Фото: pinterest
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, який елемент гардероба — головний антитренд серпня 2024. Не носіть цю річ, якщо хочете бути стильними.