Кінець чорної смуги та тріумф: чотирьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчими днями

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 вересня 2024, 08:58

Карти Таро підказують, як використовувати цей період для власного щастя

Прийдешній тиждень обіцяє безліч приємних подій для деяких знаків Зодіаку. На них чекають зміни, сюрпризи та нові зустрічі.

Судячи з розкладу для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 2 по 8 вересня 2024 року включно, зловлять удачу за хвіст чотири знаки Зодіаку. Йдеться про Овнів, Тельців, Левів та Дів. "Телеграф" пропонує дізнатися, на які події їм варто очікувати найближчим часом.

Овен — випав Король кубків

Це надзвичайно гарна карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість. Карти радять — насолоджуйтеся найближчими днями, такі зараз рідко кому випадають. Також скоро ви можете зустріти когось особливого.

Телець — випала перевернута П’ятірка пентаклей

Ось-ось у вас нарешті можуть вирішитися якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо ви хворіли, скоро можливо почнете одужувати.

Лев — випала перегорнута П’ятірка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що все налагодиться, до вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Діва — випав Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Найближчим часом ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Раніше "Телеграф" розповідав, хто може розбагатіти у вересні, а комусь доведеться жорстко економити.