Кінець чорної смуги та тріумф: чотирьом знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчими днями

Читать на русском
Автор
2378
Не проґавте свій шанс Новина оновлена 02 вересня 2024, 08:58
Не проґавте свій шанс. Фото Unsplash.com

Карти Таро підказують, як використовувати цей період для власного щастя

Прийдешній тиждень обіцяє безліч приємних подій для деяких знаків Зодіаку. На них чекають зміни, сюрпризи та нові зустрічі.

Судячи з розкладу для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 2 по 8 вересня 2024 року включно, зловлять удачу за хвіст чотири знаки Зодіаку. Йдеться про Овнів, Тельців, Левів та Дів. "Телеграф" пропонує дізнатися, на які події їм варто очікувати найближчим часом.

Овен — випав Король кубків

Це надзвичайно гарна карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість. Карти радять — насолоджуйтеся найближчими днями, такі зараз рідко кому випадають. Також скоро ви можете зустріти когось особливого.

Телець — випала перевернута П’ятірка пентаклей

Ось-ось у вас нарешті можуть вирішитися якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо ви хворіли, скоро можливо почнете одужувати.

Лев — випала перегорнута П’ятірка кубків

У цьому положенні карта обіцяє, що все налагодиться, до вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Діва — випав Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Найближчим часом ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Раніше "Телеграф" розповідав, хто може розбагатіти у вересні, а комусь доведеться жорстко економити.