Любовний гороскоп Таро на вересень: Тельців чекає море радості, а Козорогів — сильний потяг

Читати російською
Автор

Нудним місяць точно не буде

Початок осені 2024 року багатьом принесе сварки та зраду у стосунках, однак у деяких вересень навпак2и пройде під знаком романтики та кохання.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на вересень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта каже, що особисте життя у вас у вересні не залагодиться, — у вас просто не вийде поки що побудувати адекватні стосунки. Ви ніби самі створюватимете перепони і передумови до розриву.

Телець — Двійка кубків

Друга назва цієї карти "Владика любові", і вона прогнозує, що найближчим часом ви знайдете гармонію між пристрастями і духовністю, станеться якась радісна подія, возз’єднання або навіть зачаття дитини.

Близнюки — перевернутий Паж кубків

Ваше особисте життя у вересні може бути непередбачуваним. Можливо, ви схильні триматися за минуле і відмовлятися рухатися в майбутнє, відчувати емоційну незахищеність. Також карта може вказувати на стосунки з безвідповідальною людиною або жахливим егоїстом.

Рак — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владикою печалі. Ви у вересні можете дізнатися про якісь неприємні новини про свого обранця, які стануть причиною розриву. Зв'язок і так не був міцним, а тепер і зовсім може розірватися.

Лев — Імператор

Надійність, впевненість і стабільність — ось що може запропонувати вам у плані особистого життя Імператор. Його не хвилюють пристрасті та бурхливі почуття, однак у побутовому плані на нього можна покластися.

Діва – перевернута Справедливість

Якщо ви самотні, не поспішайте поки що ні з ким зближуватися. Якщо ж маєте пару, то будьте пильні, — у ваших стосунках може ховатися обман чи зрада.

Терези — Колісниця

Якщо ви самотні, то поки що варто думати про саморозвиток і власні цілі, а не про почуття, — може виникнути інтрижка, але нічим серйозним вона не обернеться. Якщо ж у вас вже є стосунки, то вони стануть міцнішими і гармонійнішими.

Скорпіон — Король кубків

Ця карта пророкує період ідилії та романтики в союзі, ваші почуття можуть спалахнути з новою силою, розкриється сексуальність, наступить стадія гармонії та прийняття.

Стрілець — Повішений

Стрільців чекає не найпростіший період. Повішений говорить про глибоку самопожертву заради коханого, яка може не окупитися. Самотнім Стрільцям буде складно будувати особисте життя, вони будуть зайняті іншими справами.

Козоріг — Паж жезлів

Якщо Ви у стосунках, то у вересні вони можуть стати міцнішими, на вас чекає палкий інтерес до партнера, вірність і чесність. Якщо ви самотні, то скоро можете зустріти собі пару, при цьому ваш партнер може бути молодшим за віком або статусом, проте потяг до нього буде сильним.

Водолій — перевернутий Світ

Ви проробили серйозну роботу над собою, але поки що не готові до вступу до щасливого сімейного життя. Якщо ж ви вже у стосунках, то у вересні можете несподівано побачити свого партнера справжнім, помітити його недоліки, на які раніше не звертали уваги, і це може призвести до розриву.

Риби — Вежа

Ця карта змін, які трапляться незалежно від вашого бажання, і чим більше ви будете їм противитися, тим болючішими вони будуть. У любовному розкладі Вежа може говорити про кризу у стосунках і можливий швидкий розрив.