Навіщо досвідчені господині кладуть крейду в холодильник: корисний лайфхак

Читать на русском
Автор
Сморід з холодильника зникне
Сморід з холодильника зникне. Фото pixabay.com

Допоможе звичайна крейда

Холодильник є незамінним помічником на кухні у кожної господині. Однак інколи може виникати проблема намерзання снігу на його задній стінці, яка швидко вирішується за допомогою належного обслуговування.

Нерідко також з'являється проблема неприємного запаху у цьому пристрої. Як із цим можна впоратися розповідають на порталі "Ukr.Media".

Як усунути неприємний запах з холодильника

Так, прибрати неприємні запахи з холодильника допоможе звичайна крейда. Експерти рекомендують покласти її в холодильник відразу після того, як ви помиєте його оцтом і приберете всі продукти, що зберігаються без упаковки.

Крім того, крейда не тільки поглине вже існуючі запахи, а й допоможе запобігти появі нових, тому ви можете не прибирати її з холодильника протягом тривалого часу. Окрім крейди, з завданням поглинання неприємних запахів також справляються сіль і хліб. Наприклад, поклавши сіль або шматок хліба в холодильник, ви також зможете зменшити рівень неприємних ароматів. Важливо регулярно перевіряти ці засоби і при потребі замінювати їх для досягнення найкращих результатів.

Раніше ми пи писали, як правильно зберігати часник. Важливо це робити не в холодильнику.