Такого ви ще не куштували: "Королівський крабовий" салат, який готую тільки влітку

Читать на русском
Автор

Рецепт простий, а результат — неперевершений

"Майонезні" салати вважаються атрибутами новорічних свят. Однак їх дуже смачно їсти і влітку — з деякими змінами. Ми розповідали, як приготувати літній "Олів’є". Тепер ділимось рецептом апетитного та свіжого крабового салату.

Цей салат стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Яскраві кольори та ніжний смак не залишать байдужим жодного гостя. "Телеграф" ділиться простим рецептом.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 250 г
  • Солодкий перець — 1 шт
  • Помідори — 2-3 шт.
  • Яйця — 4 шт.
  • Пучок зелені
  • Твердий сир — 150 г
  • Майонез — 200 г
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Діжонська гірчиця — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Перш за все, готуємо соус. Для цього змішуємо майонез, сметану та гірчицю. Відставляємо.
  2. Яйця відварюємо. Охолоджуємо їх, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками. Крабові палички, помідори, перець та зелень також нарізаємо кубиками. Сир натираємо на крупній тертці.
  3. На пласку тарілку встановлюємо кондитерське кільце. Можна зробити це і без кільця, але тоді шари не будуть такими красивими.
  4. Викладаємо шари, кожен з яких змащуємо соусом, в такому порядку: крабові палички, зелень, перець, яйця, помідори, тертий сир.

Залишаємо салат в холодильнику на одну годину. Перед подачею знімаємо кільце. Також ми ділились рецептом апетитних котлеток з курячого філе.