Інгредієнти ті самі, а смак — інший: чим ще заправити салат "Цезар"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смак "Цезаря" стає зовсім іншим
Салат "Цезар" хоч раз, мабуть, готував кожен. Він є досить універсальною стравою з простих інгредієнтів, досить бюджетним та багатьом подобається.
Однак, цю страву можна урізноманітнити, всього лише замінивши соус. Рецептом соусу з нами поділилися на Instagram-сторінці "nelly.cooking".
Як приготувати салат "Цезар"
Інгредієнти:
Соус:
- яйця – 3 шт.;
- авокадо – 1 шт.;
- часник – 1 зуб.;
- вершковий сир – 1 ст. л.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- гірчиця – 1 ч. л.;
- перець;
- сіль;
Для салату:
- салат "Айсберг";
- пармезан;
- креветки;
- сухарі;
- томати чері;
- часник гранульований;
- суміш сушених томатів;
- олія;
- перець;
- сіль;
Спосіб приготування:
- Креветки підготувати, посолити, поперчити, додати гранульований часник, олію та суміш сушених томатів.
- Для соусу змішати відварені яйця, авокадо, сіль, перець, вершковий сир, лимонний сік, гірчицю та збити в блендері.
- Креветки обсмажити 2-3 хвилини.
- Нарізати салат айсберг, додати томати чері, креветки, сухарі (за бажанням).
- Заправити соусом з авокадо. Посипати пармезаном.
Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплею, горошком та морквою по-корейськи. З помідорами можна приготувати шашлик із курки в томатному маринаді.