Інгредієнти ті самі, а смак — інший: чим ще заправити салат "Цезар"

Читать на русском
Автор

Смак "Цезаря" стає зовсім іншим

Салат "Цезар" хоч раз, мабуть, готував кожен. Він є досить універсальною стравою з простих інгредієнтів, досить бюджетним та багатьом подобається.

Однак, цю страву можна урізноманітнити, всього лише замінивши соус. Рецептом соусу з нами поділилися на Instagram-сторінці "nelly.cooking".

Як приготувати салат "Цезар"

Інгредієнти:

Соус:

  • яйця – 3 шт.;
  • авокадо – 1 шт.;
  • часник – 1 зуб.;
  • вершковий сир – 1 ст. л.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • перець;
  • сіль;

Для салату:

  • салат "Айсберг";
  • пармезан;
  • креветки;
  • сухарі;
  • томати чері;
  • часник гранульований;
  • суміш сушених томатів;
  • олія;
  • перець;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Креветки підготувати, посолити, поперчити, додати гранульований часник, олію та суміш сушених томатів.
  2. Для соусу змішати відварені яйця, авокадо, сіль, перець, вершковий сир, лимонний сік, гірчицю та збити в блендері.
  3. Креветки обсмажити 2-3 хвилини.
  4. Нарізати салат айсберг, додати томати чері, креветки, сухарі (за бажанням).
  5. Заправити соусом з авокадо. Посипати пармезаном.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплею, горошком та морквою по-корейськи. З помідорами можна приготувати шашлик із курки в томатному маринаді.