Інгредієнти ті самі, а смак — інший: чим ще заправити салат "Цезар"

Читать на русском
Автор
Оригінальна заправка для салатів
Оригінальна заправка для салатів. Фото ru.freepik.com

Смак "Цезаря" стає зовсім іншим

Салат "Цезар" хоч раз, мабуть, готував кожен. Він є досить універсальною стравою з простих інгредієнтів, досить бюджетним та багатьом подобається.

Однак, цю страву можна урізноманітнити, всього лише замінивши соус. Рецептом соусу з нами поділилися на Instagram-сторінці "nelly.cooking".

Як приготувати салат "Цезар"

Інгредієнти:

Соус:

  • яйця – 3 шт.;
  • авокадо – 1 шт.;
  • часник – 1 зуб.;
  • вершковий сир – 1 ст. л.;
  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • гірчиця – 1 ч. л.;
  • перець;
  • сіль;

Для салату:

  • салат "Айсберг";
  • пармезан;
  • креветки;
  • сухарі;
  • томати чері;
  • часник гранульований;
  • суміш сушених томатів;
  • олія;
  • перець;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Креветки підготувати, посолити, поперчити, додати гранульований часник, олію та суміш сушених томатів.
  2. Для соусу змішати відварені яйця, авокадо, сіль, перець, вершковий сир, лимонний сік, гірчицю та збити в блендері.
  3. Креветки обсмажити 2-3 хвилини.
  4. Нарізати салат айсберг, додати томати чері, креветки, сухарі (за бажанням).
  5. Заправити соусом з авокадо. Посипати пармезаном.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплею, горошком та морквою по-корейськи. З помідорами можна приготувати шашлик із курки в томатному маринаді.