Такий смачний, наче в ньому є м'ясо: цей салат гості спробують першим

Читать на русском
Автор
693
Цю страву захочеться готувати навіть після посту
Цю страву захочеться готувати навіть після посту. Фото ideogram.ai

Такий салат готується швидко та просто

Аби ситно та збалансовано харчуватися під час посту господині вигадують різноманітні смачні страви. Вони готують пісні котлети, салати без м'яса та пісні супи чи борщі.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачного, ситного та бюджетного салату, який захочеться готувати навіть після посту. А рецептом з нами поділилися на порталі "ye.ua".

Як приготувати салат з картоплею, морквою по-корейськи та горошком

Інгредієнти:

  • 0,5 кг картоплі;
  • 250 г домашньої моркви по-корейськи (можна готової магазинної, але домашня смачніша);
  • банка консервованого зеленого горошку;

Для заправки:

  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • чорний мелений перець;
  • дрібка цукру;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити разом зі шкіркою, охолодити, почистити й нарізати дрібними кубиками.
  2. З горошку злити маринад й додати до картоплі.
  3. Додати до картоплі з горошком моркву по-корейськи.
  4. Заправити салат заправкою і ретельно все перемішати.

Раніше ми писали, як приготувати розсипчасте печиво на основі томатного соку. Це неймовірне поєднання здивує близьких.