Можна приготувати на сніданок: такі оладки з вермішелі виходять смачнішими, ніж деруни

Читати російською
Автор

Смачні, незвичайні та ситні оладки

Дехто готує на сніданок пухкий омлет, інші — сирники з маком. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати солоні оладки, які чимось нагадують деруни, але виходять ще смачнішими.

Готується страва просто й легко та неодмінно сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mykola_lyulko".

Як приготувати оладки з вермішелі

Інгредієнти:

  • вермішель — 200 г;
  • сир твердий — 360 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • зелена цибуля — 150 г;
  • сіль — 12 г;
  • перець — 4 г;
  • сухий часник — 6 г;
  • олія — 120 г;

Спосіб приготування:

  1. До вареної вермішелі додати подрібнену зелень.
  2. Сир натерти, додати до вермішелі.
  3. Додати яйця, спеції та перемішати.
  4. Викладати тісто ложкою на гарячу сковорідку та обсмажити з двох сторін до золотистості.
  5. Подавати зі свіжими овочами чи сметаною.

Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки. Від них залишаться лише пусті тарілки.