Можна приготувати на сніданок: такі оладки з вермішелі виходять смачнішими, ніж деруни
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачні, незвичайні та ситні оладки
Дехто готує на сніданок пухкий омлет, інші — сирники з маком. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати солоні оладки, які чимось нагадують деруни, але виходять ще смачнішими.
Готується страва просто й легко та неодмінно сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mykola_lyulko".
Як приготувати оладки з вермішелі
Інгредієнти:
- вермішель — 200 г;
- сир твердий — 360 г;
- яйця — 4 шт.;
- зелена цибуля — 150 г;
- сіль — 12 г;
- перець — 4 г;
- сухий часник — 6 г;
- олія — 120 г;
Спосіб приготування:
- До вареної вермішелі додати подрібнену зелень.
- Сир натерти, додати до вермішелі.
- Додати яйця, спеції та перемішати.
- Викладати тісто ложкою на гарячу сковорідку та обсмажити з двох сторін до золотистості.
- Подавати зі свіжими овочами чи сметаною.
Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки. Від них залишаться лише пусті тарілки.