Залишаться лише пусті тарілки: ці кабачкові оладки вмить зметуть зі столу

Читать на русском
Автор
710
Можна подавати до посту
Можна подавати до посту. Фото pixabay.com

Смачна та ситна страва

З кабачків яких тільки страв не придумали! Їх смажать кружечками, роблять рагу, запікають човниками, готують запіканки або навіть варять варення.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом відомої багатьом та дуже смачної страви — кабачкових оладок. А опублікували його на YouTube-каналі "Смаколики Юлі".

Як приготувати кабачкові оладки

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 5 ст. л.;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • зелень за смаком;
  • соняшникова олія — 2 ст. л.;
  • пів цибулини;
  • кріп;
  • зубчик часнику;

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити та обсушити. У старих плодів видалити шкірку та насіння.
  2. Кабачки натерти на великій тертці та залишити на 10-15 хвилин, після чого відтиснути зайву вологу.
  3. Цибулю натерти на тертці, часник пропустити через прес.
  4. Змішати овочі, посолити їх та поперчити, додати нарізану зелень та яйце.
  5. Додати борошно, регулюючи густоту тіста, його може знадобитися більше чи менше.
  6. Викладати тісто на розігріту з олією сковороду, обсмажувати з обох сторін по 3-4 хвилини.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.