Залишаться лише пусті тарілки: ці кабачкові оладки вмить зметуть зі столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 710
Смачна та ситна страва
З кабачків яких тільки страв не придумали! Їх смажать кружечками, роблять рагу, запікають човниками, готують запіканки або навіть варять варення.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом відомої багатьом та дуже смачної страви — кабачкових оладок. А опублікували його на YouTube-каналі "Смаколики Юлі".
Як приготувати кабачкові оладки
Інгредієнти:
- кабачки — 2 шт.;
- яйце — 1 шт.;
- борошно — 5 ст. л.;
- сіль, перець, спеції за смаком;
- зелень за смаком;
- соняшникова олія — 2 ст. л.;
- пів цибулини;
- кріп;
- зубчик часнику;
Спосіб приготування:
- Кабачки помити та обсушити. У старих плодів видалити шкірку та насіння.
- Кабачки натерти на великій тертці та залишити на 10-15 хвилин, після чого відтиснути зайву вологу.
- Цибулю натерти на тертці, часник пропустити через прес.
- Змішати овочі, посолити їх та поперчити, додати нарізану зелень та яйце.
- Додати борошно, регулюючи густоту тіста, його може знадобитися більше чи менше.
- Викладати тісто на розігріту з олією сковороду, обсмажувати з обох сторін по 3-4 хвилини.
Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.