Можна приготувати на сніданок: такі оладки з вермішелі виходять смачнішими, ніж деруни

Читать на русском
Автор
954
До сніданку чи на перекус
До сніданку чи на перекус. Фото smachnonews.24tv.ua

Смачні, незвичайні та ситні оладки

Дехто готує на сніданок пухкий омлет, інші — сирники з маком. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати солоні оладки, які чимось нагадують деруни, але виходять ще смачнішими.

Готується страва просто й легко та неодмінно сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mykola_lyulko".

Як приготувати оладки з вермішелі

Інгредієнти:

  • вермішель — 200 г;
  • сир твердий — 360 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • зелена цибуля — 150 г;
  • сіль — 12 г;
  • перець — 4 г;
  • сухий часник — 6 г;
  • олія — 120 г;

Спосіб приготування:

  1. До вареної вермішелі додати подрібнену зелень.
  2. Сир натерти, додати до вермішелі.
  3. Додати яйця, спеції та перемішати.
  4. Викладати тісто ложкою на гарячу сковорідку та обсмажити з двох сторін до золотистості.
  5. Подавати зі свіжими овочами чи сметаною.

Раніше ми писали, як приготувати кабачкові оладки. Від них залишаться лише пусті тарілки.