Схожі оладки давали у дитячому садочку: приготуйте смакоту до посту

Читать на русском
Автор
Можна подати на сніданок чи на перекус
Можна подати на сніданок чи на перекус. Фото pixabay.com

Смачні та пухкі пісні оладки

Попри суттєві обмеження під час Успенського посту, все одно хочеться їсти смачно та ситно. Зокрема, до сніданку можна приготувати пухкі оладки на воді та подати їх з варенням.

Готується страва просто, але подобається дітям та дорослим. А опублікували рецепт на YouTube-каналі "First Culinary Ukraine".

Як приготувати оладки на воді

Інгредієнти:

  • 350 мл теплої води;
  • 25 г дріжджів (пресованих);
  • дрібка солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 300 г борошна;

Спосіб приготування:

  1. Дріжджі викласти у миску, додати цукор та сіль, розтерти.
  2. Додати теплу воду, мішати до розчинення.
  3. Поступово додати просіяне борошно, перемішати до однорідності.
  4. Накрити тісто харчовою плівкою та залишити на годину у теплому місці.
  5. Викладати тісто столовою ложкою на розігріту з олією сковороду, смажити до золотистості з обох сторін на помірному вогні.

Раніше ми писали, як приготувати шоколадний пиріг з грушами. Він просто зводить з розуму.