Актуально не лише на Горіховий Спас: біскотті з горіхами та сухофруктами сподобаються близьким
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смакує з вином або кавою
До Горіхового Спасу, який цьогоріч святкують 16 серпня за новим календарем, зовсім не обов'язково шукати рецепти нових страв та експериментувати з приготуванням. Натомість близьким та друзям, ймовірно, сподобаються біскотті.
Це італійське печиво готується досить просто, довго зберігається та є доречним на столі. А рецептом з нами поділилися на порталі "te.20minut.ua".
Як приготувати біскотті
Інгредієнти:
- борошно – 425 г;
- цукор – 225 г;
- яйця – 3 шт.;
- сіль;
- розпушувач – 7 г;
- ванільний цукор;
- цедра одного апельсина;
- горіхи (фундук, мигдаль, волоський) – 130 г;
- цукати, сухофрукти – 80 г;
Спосіб приготування:
- Яйця збити вінчиком разом з цукром, поки цукор не розчиниться і маса не посвітлішає.
- Борошно змішати з розпушувачем і сіллю і в кілька етапів додати до яєчної суміші. Потім додати горіхи і цукати.
- Розкотити дві-три ковбаски з тіста, трохи приплюснути їх і помістити на деко з пергаментом.
- Випікати у попередньо розігрітій до 160 градусів духовці близько 25-30 хвилин. Дістати з духовки і дати охолонути.
- Нарізати ковбаску навскоси товщиною 1,5-2 сантиметри.
- Розкласти печиво на решітку і знову відправити в духовку підсушитися при 150 градусах на 15 хвилин. Після чого обов'язково дати охолонути.
Раніше ми писали як приготувати печиво до Горіхового Спасу. Воно смакуватиме до чаю або кави.