Повернуться навіть старі проблеми: названо головних невдах тижня за знаком Зодіаку

Читати російською
Автор

На них чекають неприємності та різні проблеми

Цього тижня одразу п’ять знаків Зодіаку можуть опинитися у непростих ситуаціях. У Тельців, Близнюків, Раків, Левів та Дів можуть виникнути різні неприємності. Тому їм краще дотримуватися пильності та відкласти важливі справи.

Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 5 по 11 серпня.

Телець — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта в обох положеннях негативна і попереджає, що у вас найближчими днями все може піти не за планом, може звалитись раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що всі важливі справи.

Близнюки — перевернутий Лицар пентаклей

Близнюки на тижні можуть мати проблеми на роботі та з фінансами — до цього можуть призвести імпульсивні покупки та безвідповідальність. Також можливо, що це станеться не саме з вами, а з кимось близьким.

Рак — перевернута Дев’ятка жезлів

Вас на тижні може спіткати якась неприємність, яка вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або ж людини з минулого. Будьте зібрані та насторожі.

Лев — перевернені Закохані

Ви на тижні можете керуватися емоціями, а не розумом, що може спричинити неприємності та погані рішення. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Діва – перевернута Сила

Ви можете бути і з собою не в ладу, і з іншими раді вчинити конфлікт у найближчий тиждень. Постарайтеся тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.