Повернуться навіть старі проблеми: названо головних невдах тижня за знаком Зодіаку

Читать на русском
Автор
941
Тиждень буде непростим для Тельців, Близнюків, Раків, Левів та Дів
Тиждень буде непростим для Тельців, Близнюків, Раків, Левів та Дів. Фото Pexels

На них чекають неприємності та різні проблеми

Цього тижня одразу п’ять знаків Зодіаку можуть опинитися у непростих ситуаціях. У Тельців, Близнюків, Раків, Левів та Дів можуть виникнути різні неприємності. Тому їм краще дотримуватися пильності та відкласти важливі справи.

Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 5 по 11 серпня.

Телець — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта в обох положеннях негативна і попереджає, що у вас найближчими днями все може піти не за планом, може звалитись раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть поки що всі важливі справи.

Близнюки — перевернутий Лицар пентаклей

Близнюки на тижні можуть мати проблеми на роботі та з фінансами — до цього можуть призвести імпульсивні покупки та безвідповідальність. Також можливо, що це станеться не саме з вами, а з кимось близьким.

Рак — перевернута Дев’ятка жезлів

Вас на тижні може спіткати якась неприємність, яка вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або ж людини з минулого. Будьте зібрані та насторожі.

Лев — перевернені Закохані

Ви на тижні можете керуватися емоціями, а не розумом, що може спричинити неприємності та погані рішення. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Діва – перевернута Сила

Ви можете бути і з собою не в ладу, і з іншими раді вчинити конфлікт у найближчий тиждень. Постарайтеся тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.