Модно, стильно і сучасно: які стрижки для довгого волосся у тренді влітку 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
Модні стрижки для довгого волосся Новина оновлена 04 серпня 2024, 10:59
Модні стрижки для довгого волосся. Фото Freepik

Оберіть ідеальну зачіску літо для себе

Цього літа у тренді зачіски, які дозволять вам самовиражатися і виглядати не тільки красиво, але й стильно. Сьогодні розглянемо стрижки для довгого волосся, які в моді влітку 2024. А раніше ми ділилися трендовими стрижками для короткого волосся.

Літо 2024 року пропонує безліч варіантів для довгого волосся, від класичних каскадів до сучасних асиметричних стрижок. Про це повідомляє "Телеграф".

Які стрижки для довгого волосся у тренді влітку 2024

Каскад

Каскад залишається популярним вибором для довгого волосся. Ця стрижка додає об'єм і текстуру, що особливо важливо для тонкого волосся. Каскад виглядає природно і підходить для будь-якого типу обличчя, підкреслюючи його риси.

Фото: pinterest

Градуйована стрижка

Градуйовані стрижки, або стрижки з шарами, дозволяють створювати об’єм і рух. Вони підходять для густого волосся, дозволяючи зробити його більш керованим. Цей стиль добре поєднується з легкими хвилями та кучерями, додаючи динаміки образу.

Фото: pinterest

Прямий зріз

Прямий зріз або blunt cut знову в моді. Цей стиль підходить для тих, хто любить чіткі лінії та мінімалізм. Прямий зріз додає образу елегантності та доглянутості. Він чудово виглядає як на прямому, так і на хвилястому волоссі.

Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які стрижки в моді для жінок за 40. Оновлення зачіски допоможе освіжити зовнішній вигляд і додати стилю витонченості та впевненості.