Додайте в образ нотку елегантності: стильні стрижки для жінок за 40 (фото)

Читать на русском
Автор
Стрижки, які підійдуть жінкам за 40 Новина оновлена 02 серпня 2024, 14:08
Стрижки, які підійдуть жінкам за 40. Фото pexels.com

Не варто боятися експериментувати з волоссям

Після 40 років стилісти рекомендують жінкам переглянути свій образ і вибрати стрижки, які підкреслять їхню елегантність. Оновлення зачіски допоможе освіжити зовнішній вигляд і додати стилю витонченості та впевненості.

У матеріалі The Hairstyleedit жінкам підказали стильні зачіски на різну довжину волосся, яке додасть в образ нотку елегантності. Не бійтеся ризикувати та виглядати модно!

Стилісти назвали найкращі стрижки для жінок за 40

"Лоб із бічними чубчиками"

Ця стрижка з волоссям середньої довжини, зазвичай до плечей або трохи нижче. Волосся "нарізається" шарами, що надає об’єм і текстуру зачісці. Шари можуть бути різної довжини, щоб створити ефект легкості. Така зачіска вимагає мінімального догляду та легко укладається, що робить її зручною для активного способу життя.

Жіночі зачіски
Модні зачіски для жінок

"Довга рвана стрижка піксі"

Це коротка стрижка, яка зазвичай характеризується коротким волоссям з боків і довшим на маківці. Піксі може змінюватись від ультракороткої до середньої довжини, але в цьому випадку йдеться про "довгий" варіант. Волосся укладається в недбалому, злегка розпатланому вигляді, що надає їм текстури та об’єму. Стрижка підходить для різних типів волосся та форм обличчя та ідеально буде виглядати на жінок за 40.

Жіночі зачіски 2024
Ідеї стильних зачісок 2024

"Каре з прямим чубчиком"

Це класична стрижка середньої довжини, що зазвичай доходить до підборіддя або трохи нижче. Залежно від варіації, каре може бути гладким, з текстурованими кінцями або багатошаровим. Чубчик, нарізаний рівно по горизонталі, створює чітку і різку лінію, що надає образу строгий і стильний вигляд.

Ідеї модних зачісок
Ідеальні стрижки для жінок за 40

Раніше "Телеграф" розповідав, які стрижки в моді для жінок за 50 на коротке волосся. Вони зроблять ваш образ стильнішим.