Будете у тренді: які стрижки для короткого волосся в моді цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Які стрижки у тренді влітку 2024
Які стрижки у тренді влітку 2024. Фото Freepik

З такими стрижками будете не тільки красивою, але й стильною

Літо 2024 — чудовий період для самовираження. Тому варто обирати той стиль одягу та зачісок, який вам до вподоби. Оскільки коротке волосся — це не лише зручно, але й модно, варто обрати стрижку, яка буде підкреслювати вашу красу. А раніше ми ділилися модними зачісками для довгого волосся.

Цього літа в моді асиметрія у зачісках та текстурованість. "Телеграф" зібрав модні стрижки для короткого волосся, які точно вам сподобаються.

Які стрижки для короткого волосся в моді влітку 2024

Піксі

Класичне піксі не втрачає своєї популярності, але цього літа воно отримує новий вигляд завдяки текстурі. Легкий безлад і об’єм – ось що робить цю зачіску сучасною. Використання текстуруючих засобів, таких як мус або віск, допоможе створити стильний і недбалий вигляд.

Фото: pinterest

Чубчик

Чубчик — це новий тренд, який підкорює серця модниць. Короткий, густий чубчик виглядає свіжо і стильно. Він додає обличчю виразності і підкреслює очі.

Фото: pinterest

Стрижка з поголеними сторонами

Смілива і екстравагантна стрижка з поголеними сторонами продовжує бути в тренді. Вона ідеально підходить для тих, хто не боїться експериментувати і любить виділятися з натовпу.

Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які стрижки підійдуть жінкам за 40. Ми підібрали найкращі зачіски, які омолоджують та освіжають.