Додадуть краси: чотири цікаві стрижки на середнє волосся, які варто спробувати

Читать на русском
Автор
Добірка стрижок на середнє волосся Новина оновлена 30 липня 2024, 10:16
Добірка стрижок на середнє волосся. Фото Колаж "Телеграфу"

Спробуйте одну з цих стрижок

На середнє волосся є велика кількість різних стрижок, адже таку довжину в жінок можна побачити найчастіше. Так, можна як залишити довжину, підрівнявши кінчики, так і зробити чубчик і внести деякі корективи. Зверніть увагу, що є стрижки, які вже вийшли з моди.

"Телеграф" зібрав добірку стрижок на середнє волосся, які є трендами 2024 року. Вони мають суперстильний вигляд.

Чубчик

Зараз на піку популярності в стрижках є чубчик, особливо "шторка" або вкорочені пасма по боках. За допомогою нього можна виділити ваші риси обличчя та зробити вигляд більш свіжим. Це хороша ідея для тих, хто шукає експериментів і хоче спробувати щось нове.Чубчик підійде як власницям кучерявого, так і рівного волосся.

Чубчик
Чубчик, Фото: Pinterest

"Шеггі"

Досягти невимушеного та злегка скуйовдженого вигляду можна стрижкою, під назвою "шеггі". Вона — про свободу, сміливість та бажання яскраво проявлятися у цей світ. Стрижка нагадує всім відому "драбинку", коли пасма підстригають різною довжиною. Перевага ще й в тому, що можна створити додатковий об'єм волосся, що особливо актуально тим, в кого воно — не надто густе.

"Шеггі"
"Шеггі", Фото: Pinterest

Подовжений "боб"

"Боб" залишається в тренді вже далеко не перший сезон. А все тому, що має дуже стильний вигляд і додає загальному образу шарму. Часто стрижку практикують на коротке волосся, але й на середнє також буде красиво. Ви помітите, наскільки цікавішим стали ваші луки разом з подовженим "бобом".

Подовжений "боб"
Подовжений "боб", Фото: Pinterest

"Каскад"

Багатошаровість особливо актуальна у 2024 році. Внутрішніми шарами можна сформувати пишний об'єм, а зовнішніми — додати образу грайливості, привабливості та легкості. Це чудова альтернатива класичному рівному зрізу. Можете спробувати "каскад" — це однозначно оновить ваш вигляд і зробить його більш стильним.

"Каскад"
"Каскад", Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про найкращі зачіски для жінок за 40 років. Є кілька цікавих варіантів.