Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Леви будуть на гребені успіху, а Овнам краще відкласти справи

Читать на русском
Автор
725
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Багатьом везтиме у справах на тижні

Перша половина серпня 2024 року для багатьох буде дуже продуктивною у питаннях роботи та зміцнення фінансового становища, однак у деяких само собою не обійдеться і без втрат.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 5 по 11 серпня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернутий Туз пентаклів

Скоро ви можете зазнати невдачі у фінансових справах і ваш матеріальний добробут може опинитися під загрозою. Поки що краще відкласти всі важливі справи, пов’язані з грошима та бізнесом.

Телець — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Близнюки — Четвірка пентаклів

Це карта фінансової стабільності, накопичень та здатності міцно триматися за своє. Цього тижня з грошима все має бути непогано, хоч і не настільки добре, як вам хотілося б.

Рак — Двійка кубків

Зазвичай ця карта говорить про кохання та стосунки, однак у фінансовому плані вона може означати об’єднання ресурсів, взаємовигідне партнерство та матеріальну забезпеченість.

Лев — Король мечів

Ця карта обіцяє, що ви зможете досягти успіхів на своїй ниві, будете успішними у робочих справах, а всі переговори принесуть позитивний результат.

Діва — Лицар мечів

Вас може накрити марнотратство. Непродумані рішення, непостійність та відсутність розуміння ситуації можуть призвести вас до фінансових труднощів.

Терези — перевернуте Сонце

На наступному тижні не все може скластися так, як ви хочете — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Скорпіон — Лицар пентаклів

Ви досягнете бажаних результатів, проте не зараз, а згодом, при цьому доведеться чесно попрацювати для цього. На легкі гроші розраховувати не варто і від ризиків поки що краще утриматися.

Стрілець — перевернутий Маг

На тижні у вас може з’явитися суперник або виникне якась інша тупикова ситуація, через що у вас пропадуть амбіції і бажання розвиватися. Кар’єрних звершень поки що чекати не варто.

Козоріг — перевернута Сімка жезлів

Ви не зможете правильно організувати свою роботу та відстояти точку зору, що може принести проблеми та невдачі вам у найближчий тиждень. Зробіть висновки із цієї ситуації.

Водолій — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Риби — Трійка жезлів

Ця карта каже, що незабаром ваші фінансові справи можуть покращитися, також найближчий тиждень буде сприятливим для вирішення матеріальних питань, зокрема щодо будівництва та купівлі нерухомості.