Справжні щасливчики: карти Таро обіцяють цим знакам Зодіаку лише гарне у серпні

Читать на русском
Автор
1724
Кому зі знаків Зодіаку пощастить наприкінці літа 2024 року
Кому зі знаків Зодіаку пощастить наприкінці літа 2024 року. Фото Pexels

Представники чотирьох знаків проведуть чудовий місяць

Життя складається з найрізноманітніших подій. Але цього місяця деякі знаки Зодіаку проживатимуть переважно позитивні емоції. На них чекає успіх у всіх сферах та добробут. І навіть невеликі перешкоди чи негативи доведеться легко подолати без наслідків.

Принаймні так обіцяє розклад карт Таро на серпень 2024, який підготував "Телеграф". Пропонуємо докладніше дізнатися, кому і як посміхнеться успіх найближчим часом.

Діва — перевернене Сонце

Сонце завжди пророкує тільки гарне. Переверненим воно попереджає, що на шляху до вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте вони виявляться подоланими.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та щастя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Стрілець — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, проте перевернутою каже, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман та сум’яття.

Риби — Туз пентаклей

Ваша праця принесе результат і старання окупляться. Вже найближчим часом ця карта обіцяє вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважаються найхитрішими.