Ці котлетки такі смачні і дешеві: ніхто не здогадається, що в них немає м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Відмінна альтернатива м'ясним котлетам
Ми ділились рецептом пісного борщу. Загалом, якщо постаратись, можна все своє звичне меню перевести у "пісний режим" без втрати смаку. І навіть котлети готувати.
"Телеграф" пропонує вдалий рецепт котлет з овочів та грибів. Вони виходять не лише смачними, а ще й доволі бюджетними.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна — 800 г
- Печериці або будь-які інші гриби — 250 г
- Цибуля — 1 шт.
- Часник — до смаку
- Борошно — 1-2 ст. ложки
- Манна крупа — 2-3 ст. ложки
- Свіжа зелень — 20 г
- Сіль, перець, спеції — до смаку
- Олія для смаження
Спосіб приготування:
- Відваріть капусту до напівготовності. Коли трохи охолоне, подрібніть у блендері і відіжміть зайву рідину.
- Цибулю наріжте на дрібні шматочки. Гриби також покришіть. Обсмажте гриби з цибулею.
- З'єднайте капусту, гриби з цибулею, часник, зелень, борошно, манку, сіль і спеції. Перебийте блендером до однорідної маси.
- Дайте фаршу трохи постояти — щоб манка набухла і увібрала зайву вологу. Це займе від 10 до 20 хвилин. Після цього сформуйте котлети і обсмажте їх на олії до золотистої скоринки.
Для більш пікантного смаку можна додати в котлети трохи тертого сиру або подрібнених горіхів — за вашим смаком. Також ми ділились рецептом апетитних рибних котлет по-одеськи.