Розбагатіють вже цього тижня: цим знакам Зодіаку дуже пощастить

Читать на русском
Автор
2081
Щасливчики цього тижня
Щасливчики цього тижня. Фото Pexels

У цих 6 знаків не буде проблем із грошима

Одразу кільком знакам Зодіаку цього тижня доведеться схопити удачу за хвіст і отримати прибуток. Також не виключені цікаві пропозиції щодо роботи, які в майбутньому також призведуть до фінансового добробуту.

Принаймні про це говорить фінансовий гороскоп Таро на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року включно.

Близнюки — Десятка пентаклей

Ваші фінанси почнуть помітно зростати, ви можете отримати сімейні гроші, спадок, пенсію. Карта вказує, що ви можете досягти процвітання в родинному колі, наприклад, попрацювавши з родичами над спільною справою.

Рак — Колесо Фортуни

Ця карта передбачає необоротні зміни, при цьому, швидше за все, вони будуть на краще. Ви можете раптово "зірвати куш", отримати сприятливу можливість, що збоку здаватиметься чистим везінням. Також карта може пророкувати переїзд.

Діва — перевернута Четвірка кубків

Карта каже, що після періоду застою у вас може відкритися другий подих, з’являться сили налагоджувати справи. Наскільки це вийде, покаже час.

Стрілець — Сила

Ця карта віщує досягнення фінансового добробуту завдяки праці та розвитку задатків.

Водолій — перевернута П’ятірка пентаклей

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Риби — Трійка кубків

Ви можете налагодити корисні контакти та дуже продуктивно працювати в команді у найближчі тижні. Можливе одержання прибутку, відрядження, просування.