Грошовий гороскоп Таро на серпень: Терезів чекають вигідні вкладення, а від Стрільців відвернеться успіх

Читать на русском
Автор
1562
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на серпень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на серпень 2024 року. Фото pikabu.ru

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство

Кінець літа 2024 року у багатьох може пройти в тривогах через гроші та роботу, але деякі в серпні навпаки зможуть зробити вигідні вкладення та реалізувати свої амбіції.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на серпень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на серпень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернута Дев’ятка мечів

Ви у серпні можете бути схильні накручувати себе, може здаватися, що весь світ проти вас, у тому числі й у плані грошей. Швидше за все, ваші страхи насправді не мають нічого спільного з реальним станом справ, тому просто перечекайте цей період.

Телець — перевернутий Туз жезлів

Наприкінці літа гроші будуть йти від Вас і у професійній діяльності не везтиме. Порада на найближчий час, — більше спіть, перегляньте погляди на життя, вибачтеся перед тим, кого образили, і можливо в цілому життя почне налагоджуватися.

Близнюки — перевернутий Блазень

Перевернутий Шут попереджає, що у серпні у ваших фінансових справах може панувати безвідповідальність і попереду багато незапланованих витрат. Погляньте на свої фінанси і подумайте, що з ними стане, якщо ви їх так безрозсудно витрачатимете.

Рак — перевернута Трійка жезлів

У вас у серпні можуть бути проблеми з грошима або на роботі, при цьому ви самі будете в цьому винні, але якщо постараєтеся, то швидше за все зможете поліпшити становище.

Лев — Сімка кубків

Ви можете у серпні загрузнути в ілюзіях і витрачати час та сили на те, що не принесе плодів. Також є ймовірність, що ви станете жертвою шахраїв.

Діва — Помірність

Під кінець літа ви можете знайти баланс між витратами та заробітком. Непомітних багатств і раптових доходів не передбачається, але ви розумно розпоряджатиметеся наявними фінансами. А якщо у вас були якісь конфлікти чи проблеми на роботі, швидше за все ситуація вирішиться.

Терези — Королева пентаклів

Ви розумно розпоряджатиметеся своїми фінансами, що дозволить покращити своє матеріальне становище, зробити вигідні вкладення, досягти процвітання. Також найближчим часом ви можете дозволити собі щось, що раніше вважали за розкіш.

Скорпіон — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але в перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що незабаром ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Стрілець — перевернуте Колесо Фортуни

Фортуна відвернеться від вас, — сприятливі можливості можуть піти до когось іншого, а вкладення не виправдають себе. Також можуть повернутись якісь старі проблеми, пов’язані з роботою чи фінансами.

Козоріг — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного благополуччя, проте вона вказує на те, що ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, — але ви в будь-якому випадку будете задоволені тим, що маєте

Водолій — перевернута Вісімка пентаклів

У серпні вас може мучити втома від роботи, і можливо навіть здасться, що працюєте даремно, — заробіток не виправдовує витрачених зусиль.

Риби — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що в серпні ви турбуватиметеся через гроші і роботу, а очікування ваші не втіляться в життя. Але сильно не сумуйте, швидше за все це тимчасово.