Додайте аксесуари: стильні літні зачіски, які доповнять будь-який образ (фото)

Читать на русском
Автор
Модні зачіски цього літа
Модні зачіски цього літа. Фото Pinterest

Цьогоріч у тренді стильні аксесуари

Літо – пора експериментів та яскравих змін у зовнішності. У 2024 році мода на зачіски та аксесуари пропонує безліч цікавих рішень на будь-який смак. А раніше ми розповідали, які зачіски пасують жінкам за 45.

Цьогоріч у тренді різні аксесуари, які додадуть вашим літнім лукам неординарності. Не бійтеся експериментувати та додавати нові елементи до свого стилю.

Трендові зачіски з аксесуарами для літа 2024

Шовкові хустки

Пляжні хвилі залишаються фаворитом на літо 2024. Вони надають образу легкості та романтики. Щоб зробити зачіску ще більш цікавою, доповніть її яскравою хусткою. Зав'яжіть її як обруч або переплетіть у волосся – це додасть образу свіжості та індивідуальності.

Які зачіски в моді літом 2024
Фото: pinterest

Хвіст зі стразами

Хвіст – це універсальна зачіска, яка підходить для будь-якої нагоди. У 2024 році стилісти рекомендують використовувати різні аксесуари та стрічки для створення акценту.

Трендові літні зачіски для літа 2024
Фото: pinterest

Легкі хвилі з обручами

Обручі повернулися в моду, тому можна сміливо доповнювати ними свої зачіски. Цей стиль особливо підходить для вечірок та особливих подій. Обруч може стати яскравим акцентом вашого образу або ж пасувати під колір вбрання.

Зачіски на літо 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски для короткого волосся в тренді цього літа. Оберіть ідеальну для себе.