Сяйте цього літа: які зачіски для короткого волосся в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
Модні стрижки на літо 2024
Модні стрижки на літо 2024. Фото Freepik

Такі зачіски підкреслять вашу інтивідуальність

Літо 2024 пропонує свіжі та красиві тренди на зачіски не лише для довгого, а й для короткого волосся. Новий сезон подарував можливість експериментувати з різними стилями, кольорами та текстурами. Підібравши правильну зачіску до особливостей обличчя і стилю, зможете підкреслити природну красу і додати свіжості.

Оберіть для себе ту зачіску, яка прикрашатиме вашу індивідуальність і не буде підкреслювати недоліки. Про це повідомляє "Телеграф".

Класичний боб

Класичний боб залишається одним із найпопулярніших варіантів для короткого волосся. Ця зачіска додає елегантності та сучасності вашому вигляду. У 2024 році актуальними будуть як прямі, так і трохи завиті варіанти бобу. Виберіть довжину до підборіддя або трохи нижче для створення стильного і витонченого образу.

Модні зачіски на літо 2024
Фото: pinterest

Піксі-кат

Піксі-кат – це сміливий і стильний вибір для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність. У 2024 році популярними будуть як класичні короткі піксі, так і більш подовжені варіанти з довшим чубчиком. Для додаткового об’єму використовуйте текстурні спреї та муси.

Ліда Лі
Фото: instagram.com/lidalee_official

Ефект мокрого волосся

Ефект мокрого волосся – це тренд, який повертається цього літа. Така зачіска створює враження свіжості і легкості, ніби ви щойно вийшли з води. Використовуйте гелі та спреї для створення ефекту мокрого волосся. Цей стиль виглядає дуже модно і підходить для вечірок і пляжного відпочинку.

Модні зачіски влітку 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, які зачіски вийшли з моди цього літа. Ми зібрали для вас головні антитренди.