Надіє, з Днем ангела! Красиві листівки до іменин 17 вересня

Читать на русском
Автор
647
З Днем ангела Надії!
З Днем ангела Надії!. Фото Телеграф

Сьогодні варто привітати близьких та знайомих Надій з іменинами

У вівторок, 17 вересня за новим церковним стилем, святкується одне з найбільш шанованих християнських свят – день святих мучениць Віри, Надії та Любові, а також їх матері Софії. Цього дня можна привітати з іменинами всіх, хто має ім’я Надія.

На відміну від більшості інших імен, ім’я Надія було запозичене не за звучанням, а за змістом. У грецькій мові значення імені Надія — "надія", але воно пишеться інакше: Ελπίς (Елпіс). Також варто відзначити, що ім’я Надія популярне в арабських країнах, там воно перекладається як "щедра".

Власниця цього особливого імені відрізняється енергійністю, твердістю та емоційністю. Вона має сильну волю. Надія не схильна до дипломатії і найчастіше каже прямо те, що думає. Не варто дивуватися, що така поведінка нерідко призводить до виникнення конфліктів та труднощів у житті. Однак Надія привітна, а спілкування з нею буває легким та приємним.

"Телеграф" вітає всіх Надій із Днем ангела 17 вересня! На честь свята ми підготували гарні та яскраві привітання у вигляді листівок та картинок, які сьогодні можна надіслати іменинниці.

листівка з днем ангела красуне
листівка надіє з днем ангела
листівка з днем ангела надю
картинка з днем ангела надії
листівка вітаю з днем ангела надії

Нагадаємо, що 17 вересня християни східного обряду відзначають День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Раніше "Телеграф" писав, чому свято перенесли з 30 вересня.