Найкращі часи ще попереду: цим знакам Зодіаку цього тижня не пощастить

Читать на русском
Автор
809
Неприємності можуть виникнути у будь-якій із сфер життя
Неприємності можуть виникнути у будь-якій із сфер життя. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Період із 29 липня по 4 серпня буде непростим

Кінець липня та початок серпня буде періодом втрат та розчарувань для представників одразу шести знаків Зодіаку. На них чекають конфлікти та втрати у фінансовому плані. Тому багатьом доведеться справлятися з негативними емоціями і шукати вихід із ситуації.

Про це говорить гороскоп Таро, складений на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року включно.

Телець — випала перегорнута Сімка жезлів

Карта попереджає, що незабаром ви можете отримати неприємні новини. Попри все вам потрібно бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Близнюки — випав Паж мечів

Спілкування з людьми даватиметься вам нелегко найближчим часом. Можливо доведеться почути неприємності на свою адресу. Через це виникне спокуса влаштувати конфлікт. Але краще не розжарюйте ситуацію, а прислухайтеся до критики.

Скорпіон — випав перевернутий Туз жезлів

Заплановане вами якщо й реалізується найближчим часом, то не так, як ви того хотіли. До того ж найближчим часом є ризик упустити хороші можливості. Але не беріться за все одразу. На це просто може не вистачити сили. Краще дайте собі відпочити.

Стрілець — випала П’ятірка жезлів

Найближчим часом вам доведеться боротися за себе. Конфлікт може виникнути абсолютно у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то зможете вирішити все на краще.

Водолій — випав перевернутий Блазень

Можливо, ви багато на себе взяли й тепер не можете довести до ладу. Найближчого тижня ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків. Постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Риби — випав перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта говорить про неприємності у фінансовому плані. Вони можуть виникнути через імпульсивну покупку, проблеми на роботі, втрати заощаджень. Причому проблеми необов’язково виникнуть саме у вас. Вони можуть спіткати й когось в оточенні.