Лише кмітливі впораються з цим завданням: знайдіть мавпу на малюнку за 6 секунд (фото)

Читать на русском
Автор
Головоломка на швидкість мислення
Головоломка на швидкість мислення. Фото Canva

Спробуйте свої сили у цікавому тесті

Головоломка — це чудовий спосіб, як можна тренувати увагу, розум і пам'ять. Нескладні завдання прокачують наш розум, тож є хорошою ідеєю, що робити у вільний час. Таким чином, можна перевірити свої розумові здібності.

На Jagranjosh з'явилась цікава головоломка, у якій потрібно знайти маленьку мавпу в зоопарку на малюнку. Це треба зробити за максимально короткий час — 6 секунд. Перевірте, скільки часу ви на це витратили.

Головоломка з мавпою

На малюнку ви бачите сім'ю, яка прийшла в зоопарк. Жінка з маленькою донькою дивиться на жирафів, син годує їх, а батько робить світлини. Самі тварини позують для фото та споживають рослини, які приніс їм хлопчик. Також між них заховалась мавпочка, яку власне, треба віднайти за 8 секунд.

Для того, щоб впоратися із завданням, не відволікайтесь на інші речі. Сфокусуйтесь на малюнку, і коли відчуєте, що готові — увімкніть таймер. Успіхів вам!

Оптична головоломка
Оптична головоломка, Фото: Bright Side

Якщо ви знайшли мавпочку на картинці, це означає, що ви швидко думаєте та маєте хорошу спостережливість. Якщо ви поки не побачили тварину, спробуйте віднайти її ще раз. Або ж подивіться правильну відповідь нижче.

Відповідь

Уважно подивіться на ліву частину малюнка. Ви побачите відро з листям, яке їдять жирафи. Власне, у цій купі й заховалась наша тваринка.

Оптична головоломка
Оптична головоломка, Фото: Bright Side

Раніше "Телеграф" писав про головоломку, де треба порахувати кількість яєць на малюнку. Тільки 5% людей здатні впоратися з нею.