Дівам варто прислухатися до інтуїції, а на Стрільців чекає важливий день: гороскоп Таро на 29 липня 2024

Читать на русском
Автор
727
Гороскоп Таро, на що чекати 29 липня Новина оновлена 28 липня 2024, 21:07
Гороскоп Таро, на що чекати 29 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Що принесе початок нового тижня

Понеділок, 29 липня, обіцяє стати непоганим днем для багатьох знаків Зодіаку. Комусь пощастить отримати підвищення на роботі, знайти вихід із складної ситуації або розпочати шлях до одужання.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє розклад Таро на 29 липня всім знакам Зодіаку.

Овен — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта каже, що на Вас можуть чекати фінансові втрати, або конфлікти з колегами та діловими партнерами. У понеділок будьте уважнішими до робочих питань та відмовтеся від спонтанних покупок.

Телець — Смерть

Назва карти не повинна лякати. Насправді вона означає "смерть" старих засад або пройдений етап у житті. Можливо, це будуть кар’єрні чи житлові зміни, або Ви нарешті просто зможете попрощатися зі старими душевними ранами та переродитись в емоційному плані. Не намагайтеся утримати старе, без нього Ви відчуєте себе легше та вільніше.

Близнюки — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. У цей день покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Рак — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Лев — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Діва — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Терези — перевернута П’ятірка мечів

Ця карта ще називається "Владика поразки", і вона попереджає, що на початку тижня у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема або нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Скорпіон — Імператор

Ця карта обіцяє реалізацію у професійному чи особистому житті. Озброївшись розважливістю та аналітичними здібностями, Ви нарешті зможете побачити практичний результат своєї роботи. Не бійтеся відстоювати свій погляд і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Стрілець — Ієрофант

Карта обіцяє, що у вас має бути важливий день. Можливо ви отримаєте цінну пораду чи допомогу у розв'язанні важливих питань. Ви безперечно досягли успіхів, але не зупиняйтеся на досягнутому і не будьте надзвичайно самовпевненим.

Козеріг — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Водолій — перевернута П’ятірка пентаклей

У цьому положенні карта вказує, що у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Риби — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти, порожні клопоти, зрив планів. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.