Виглядає просто вау: який принт треба обрати цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Найактуальніші принти на літо 2024 року
Найактуальніші принти на літо 2024 року. Фото Колаж "Телеграфу"

Придбайте річ з таким принтом і матимете стильний вигляд

Мода не стоїть на місці й постійно дивує нас своїми новинками. Зокрема, змінюються й тренди в одязі. У цьому сезоні актуальними вважатимуться кілька ефектних принтів.

Vogue підготувало добірку принтів, які є супертрендами влітку 2024 року. Більшість з них вже були популярними в минулому і зараз повертаються в моду.

Клітинка

Принт, родом із Франції, був шалено популярним як у 30-х роках минулого століття, так і ще кілька років тому. Дрібні та об'ємні клітинки виглядають дуже стильно та красиво, тому підходять усім.

Сорочка у червону клітинку
Сорочка у червону клітинку, Фото: Pinterest

Квітковий мотив

Флористичні малюнки на одязі періодично повертаються в тренди, і зараз саме такий час. Найбільш актуальними вважаються великі квіти у жовтих, рожевих і блакитних відтінках. Адже вони є супермодними в цьому році. На одязі можуть бути зображеними ромашки, троянди чи навіть тропічні квіти. А найпопулярнішою річчю з квітковим мотивом зараз є сукня.

Сукня з квітковим принтом
Сукня з квітковим принтом, Фото: Pinterest

Вертикальна смужка

Такий принт є не лише популярним у цьому сезоні, а й дуже практичним. Він витягує силует, ніби додаючи йому висоти. Тому особливо актуальною вертикальна смужка буде для жінок невисокого зросту. Модні експерти радять купувати смугасті сукні та сорочки в блакитному відтінку.

Сорочка у вертикальну блакитну смужку
Сорочка у вертикальну блакитну смужку, Фото: Pinterest

Горошок

Горошок допомагає створювати надзвичайно вишукані та елегантні луки. Модниці обирають сукні, сорочки та спідниці з цим принтом і не помиляються. Комбінуючи одяг у горошок з базовим, можна досягнути бажаного вау-ефекту.

Блузка у горошок
Блузка у горошок, Фото: Pinterest

Леопард

Речі з леопардом — це завжди про сміливе проявлення себе. Їх обирають рішучі модниці, які не бояться виділятися в суспільстві. Леопардовий принт завжди додає образу родзинки та привабливості. Можете почати з аксесуарів, якщо не готові одягати повністю принтовані речі.

Леопардова сукня
Леопардова сукня, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про модну сукню у стилі 90-х, яку продемонструвала модель Емілі Ратаковські. Вона має дуже незвичний принт.