Знайдіть зайве число за 10 секунд: цікава головоломка для перевірки IQ

Читать на русском
Автор
510
Головоломка на уважність та IQ Новина оновлена 13 липня 2024, 21:54
Головоломка на уважність та IQ. Фото Freepik

Такі головоломки здатні обдурити наш зір та мозок

Поліпшити розумові здібності та роботу мозку допомагають різні логічні завдання та головоломки. На перший погляд, вони можуть здатися досить легкими, але їхня мета — обдурити наше сприйняття та змусити мозок працювати інтенсивніше.

Видання Freshers Live представило цікаву головоломку, впоратися з якою за 10 секунд здатні люди із високим рівнем IQ. Пропонуємо вам перевірити себе та свою уважність!

Знайдіть за 10 секунд число 869

Перед вами представлена картинка, на якій зображено 12 стовпчиків із числом 899, але серед них є одне зайве число — 869. Його і слід виявити за вказаний час.

Знайдіть число 869
Головоломка на уважність

Зазначимо, що такі головоломки є чудовим способом тренування мозку. Ці вправи стимулюють нашу увагу та концентрацію, змушуючи мозок швидко аналізувати та обробляти візуальну інформацію. Вирішення таких головоломок допомагає розвивати когнітивні навички, покращувати пам’ять та підтримувати розумову активність на високому рівні.

Якщо вам не вдалося знайти потрібне число, не слід засмучуватися. Відповідь обведена нижче на зображенні. Спробуйте вирішити інші головоломки й загалом приділяйте більше часу подібним цікавим завданням.

малюнок
Тест на уважність та IQ

Раніше "Телеграф" пропонував знайти помилки на малюнку. Ця головоломка не дасть мозку розслабитись.