Тільки одиниці можуть вирішити це хитре завдання: порахуйте скільки яєць у лотку (фото)

Читать на русском
Автор
672
Порахуйте, скільки яєць знаходиться у лотку Новина оновлена 23 липня 2024, 20:35
Порахуйте, скільки яєць знаходиться у лотку. Фото Freepik

Такі головоломки чудово тренують мозок

Завдяки головоломкам ми тренуємо наші когнітивні здібності, покращуючи увагу, логіку та мислення. Є завдання, які здаються легкими, але насправді вимагають глибокого аналізу та нестандартного підходу.

У матеріалі The Sun опублікували картинку, на якій потрібно порахувати кількість яєць у коробці. Виявляється, впоратися з такою головоломкою можуть лише 5 відсотків людей, які вміють нестандартно мислити.

Подивіться на картинку та порахуйте, скільки яєць у лотку

Ви бачите перед собою зображення, на якому яйця складені в чотири шари, але важливо враховувати той нюанс, що деякі з них не потрапили на перший план у цій картинці. Якщо вам вдасться дізнатися правильну відповідь – вашій уважності та мисленню варто позаздрити!

Подивіться на картинку і порахуйте, скільки яєць у лотку
Getty

Подібні головоломки та оптичні ілюзії цікаві тим, що вони грають із нашим сприйняттям і змушують нас замислюватися про те, як ми інтерпретуємо отриману інформацію. Вони не тільки розважають, а й стимулюють розумову активність, викликаючи бажання розгадати загадку та знайти рішення.

Готові дізнатися відповідь?

Якщо ви нарахували 16 яєць, це, на жаль, неправильно. На зображенні їх 30 штук. Лоток є квадратом, на дні якого складено чотири яйця за схемою 4 на 4, тобто в нижньому шарі знаходиться 16 яєць. У наступному шарі яйця розташовані за схемою 3 на 3, ще + 9 яєць, в передостанньому шарі яєць 4, а в останньому — 1.

Раніше "Телеграф" пропонував знайти помилки на малюнку. Ця головоломка не дасть мозку розслабитись.