До п’яти знаків Зодіаку гроші попливуть рікою: названо щасливчиків

Читати російською
Автор

Розклад Таро на фінанси показав щасливчиків цього тижня

Поточний тиждень принесе зміни. Для п’яти знаків Зодіаку це буде особливо вдалим часом у фінансовій сфері. Найбільше в період до 28 липня 2024 пощастить Овнам, Близнюкам, Ракам, Левам, Стрільцям. Для отримання прибутку їм нічого не доведеться робити.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на роботу та фінанси.

Овнам випала — Справедливість

Найближчим часом ваші фінансові справи складуться добре. Навіть грошова суперечка може закінчитися з вигідним для вас результатом. Крім того, вам можуть повернути борг або сплатити компенсацію.

Близнюкам випав — Туз жезлів

Вітаємо, найближчими днями ви можете отримати гідну винагороду за свою працю, нове джерело доходів або навіть нову роботу.

Ракам випав — Суд

Це означає, що на тижні різко може змінитися на краще ваше матеріальне становище, ви можете раптово досягти успіхів або отримати підвищення.

Левам випав — Лицар кубків

Цього тижня ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Стрільцям випав — Король жезлів

Ви зможете досягти фінансового успіху, — не бійтеся просувати ідеї та виявляти фантазію, оскільки просто добитися бажаного. Крім того, може з’явитися фінансова підтримка з боку покровителя.

Раніше "Телеграф" розповідав про найскупіші знаки Зодіаку. Можна і не намагатися просити в них у борг.