Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекає раптовий успіх, а Стрільців – покровитель

Читать на русском
Автор
1579
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У багатьох на тижні справи складуться добре

Кінець липня 2024 року для більшості має стати досить вдалим у професійних та фінансових питаннях — в багатьох у цей час може вийти налагодити роботу та розібратися з боргами.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Справедливість

На наступному тижні ваші фінансові справи складуться добре, грошова суперечка може закінчитися з вигідним для вас результатом, вам можуть повернути борг або виплатити компенсацію.

Телець — перевернутий Лицар пентаклів

На зрушення у плані фінансів цього тижня особливо не варто розраховувати, — у цьому положенні карта каже, що ви начебто й працюєте, але винагороди, яку вважаєте заслуженою, не отримуєте.

Близнюки — Туз жезлів

Вітаємо, у найближчий тиждень ви можете отримати гідну винагороду за свою працю, нове джерело доходів або навіть нову роботу.

Рак — Суд

Ця карта обіцяє, що на тижні різко може змінитися на краще ваше матеріальне становище, ви можете раптово досягти успіхів або отримати підвищення.

Лев — Лицар кубків

Цього тижня ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Діва — П’ятірка жезлів

Незабаром у вас може вийти вирішити фінансові питання та покращити своє матеріальне становище, але для цього доведеться докласти зусиль. Також можливий переїзд.

Терези — перевернутий Повішений

Найближчого тижня ви можете зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все ви лише посилите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Скорпіон — Місяць

Ця карта попереджає про мінливе фінансове становище, коли ви то багато витрачаєте, то сидите взагалі без грошей. Також варто бути обережним і на роботі — можете зіткнутися з шахрайством, організаційною плутаниною та інтригами.

Стрілець — Король жезлів

Ви зможете досягти фінансового успіху, — не бійтеся просувати ідеї та проявляти фантазію, оскільки буде просто добитися бажаного. Крім того, може з’явитися фінансова підтримка з боку покровителя.

Козоріг — перевернута Четвірка мечів

Ви можете бути дріб'язковими найближчим часом і ходити по межі невдач, проте якщо будете стриманими та послідовними, то зможете поступово покращити свої справи та налагодити фінансові питання.

Водолій — перевернута Зірка

Можливо, ваше фінансове становище не є безнадійним, але ви так втомилися, що хочете просто опустити руки. Карта каже, що якщо ви зможете рухатися та працювати далі, то покращите ситуацію.

Риби — Двійка пентаклів

Це неоднозначна картка у фінансовому плані. Якщо у вас є проблеми з грошима, то незабаром можете отримати прибуток. Однак якщо з грошима навпаки було все добре, то становище може скоро погіршитися.