До п’яти знаків Зодіаку гроші попливуть рікою: названо щасливчиків

Читать на русском
Автор
512
Хто може розраховувати на прибуток
Хто може розраховувати на прибуток. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Розклад Таро на фінанси показав щасливчиків цього тижня

Поточний тиждень принесе зміни. Для п’яти знаків Зодіаку це буде особливо вдалим часом у фінансовій сфері. Найбільше в період до 28 липня 2024 пощастить Овнам, Близнюкам, Ракам, Левам, Стрільцям. Для отримання прибутку їм нічого не доведеться робити.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на роботу та фінанси.

Овнам випала — Справедливість

Найближчим часом ваші фінансові справи складуться добре. Навіть грошова суперечка може закінчитися з вигідним для вас результатом. Крім того, вам можуть повернути борг або сплатити компенсацію.

Близнюкам випав — Туз жезлів

Вітаємо, найближчими днями ви можете отримати гідну винагороду за свою працю, нове джерело доходів або навіть нову роботу.

Ракам випав — Суд

Це означає, що на тижні різко може змінитися на краще ваше матеріальне становище, ви можете раптово досягти успіхів або отримати підвищення.

Левам випав — Лицар кубків

Цього тижня ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Стрільцям випав — Король жезлів

Ви зможете досягти фінансового успіху, — не бійтеся просувати ідеї та виявляти фантазію, оскільки просто добитися бажаного. Крім того, може з’явитися фінансова підтримка з боку покровителя.

Раніше "Телеграф" розповідав про найскупіші знаки Зодіаку. Можна і не намагатися просити в них у борг.