Раки на порозі серйозних змін, а Водоліям не можна йти напролом: гороскоп Таро на 24 липня 2024

Читати російською
Автор

Розповідаємо, які події чекають на всі знаки Зодіаку в середу

Середа, 24 липня, загалом виявиться непоганим днем для більшості знаків Зодіаку. На деяких чекають нововведення на роботі, а в когось сильно зміниться душевний стан.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 24 липня 2024 року.

Овен — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта говорить, що на Вас чекає щастя, радість і насолода всіма благами життя. Можливо, Ви заведете інтрижку або навіть зустрінете своє кохання.

Телець — перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Близнюки — Лицар кубків

Цей лицар обіцяє вам романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. У середу відносини з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Рак — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Незабаром у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Лев — Путівник

У середу прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж зазвичай. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Діва — Паж пентаклей

День буде для Вас плідним. Ви будете сприйнятливі до інформації, вся Ваша праця принесе плоди. Можливо Ви отримаєте важливу звістку або корисну пораду — не проґавте їх.

Терези — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, бо якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

Перевернутою ця карта попереджає, що найближчим часом Ви можете керуватися помилковими висновками, через що бути агресивними та несправедливими до інших людей.

Стрілець — Смерть

Назва карти не повинна лякати. Насправді вона пророкує "смерть" старих засад або пройденого етапу в житті. Можливо, на вас чекають зміни на роботі, житлові зміни, або Ви нарешті позбавитеся старих душевних ран. Не намагайтеся утримати старе, без нього Ви відчуєте себе легше та вільніше.

Козеріг — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість та фінансові втрати. Можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися роботи, домашніх справ, сім’ї, друзів.

Водолій — перевернута Сила

Середа буде емоційно та фізично складним днем. Можливо, Вам доведеться сперечатися, конфліктувати, доводити щось. Намагайтеся протягом дня побороти в собі нетерпимість і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Риби — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені в собі, тому не можете зрушити далі.