Раки на порозі серйозних змін, а Водоліям не можна йти напролом: гороскоп Таро на 24 липня 2024

Читать на русском
Автор
1539
Гороскоп Таро, на що чекати 24 липня
Гороскоп Таро, на що чекати 24 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, які події чекають на всі знаки Зодіаку в середу

Середа, 24 липня, загалом виявиться непоганим днем для більшості знаків Зодіаку. На деяких чекають нововведення на роботі, а в когось сильно зміниться душевний стан.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє гороскоп усім знакам Зодіаку 24 липня 2024 року.

Овен — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта говорить, що на Вас чекає щастя, радість і насолода всіма благами життя. Можливо, Ви заведете інтрижку або навіть зустрінете своє кохання.

Телець — перевернута Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Близнюки — Лицар кубків

Цей лицар обіцяє вам романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. У середу відносини з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.

Рак — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. Незабаром у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Лев — Путівник

У середу прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж зазвичай. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Діва — Паж пентаклей

День буде для Вас плідним. Ви будете сприйнятливі до інформації, вся Ваша праця принесе плоди. Можливо Ви отримаєте важливу звістку або корисну пораду — не проґавте їх.

Терези — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, успіх, переродження. У професійній діяльності, особистому житті та творчості буде все гаразд. Ви можете відчути себе оновленою людиною, бо якщо захочеться щось змінити, не відмовляйте собі в цьому.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

Перевернутою ця карта попереджає, що найближчим часом Ви можете керуватися помилковими висновками, через що бути агресивними та несправедливими до інших людей.

Стрілець — Смерть

Назва карти не повинна лякати. Насправді вона пророкує "смерть" старих засад або пройденого етапу в житті. Можливо, на вас чекають зміни на роботі, житлові зміни, або Ви нарешті позбавитеся старих душевних ран. Не намагайтеся утримати старе, без нього Ви відчуєте себе легше та вільніше.

Козеріг — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість та фінансові втрати. Можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися роботи, домашніх справ, сім’ї, друзів.

Водолій — перевернута Сила

Середа буде емоційно та фізично складним днем. Можливо, Вам доведеться сперечатися, конфліктувати, доводити щось. Намагайтеся протягом дня побороти в собі нетерпимість і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Риби — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені в собі, тому не можете зрушити далі.