Втечуть з власного весілля: ці знаки Зодіаку не призначені для шлюбу

Читать на русском
Автор
706
Вони надто цінують свою свободу Новина оновлена 23 липня 2024, 10:11
Вони надто цінують свою свободу. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Сім’я – не для цих двох знаків Зодіаку

Рішення пов’язати себе з кимось узами шлюбу – серйозне питання. Є багато причин, через які людина може бути проти ідеї шлюбу. Хтось любить свободу, а хтось не вірить у серйозні стосунки.

Чи можуть планети впливати на бажання людини одружитися? Астрології виділяють два знаки зодіаку, які схильні уникати цієї теми.

Кого із знаків Зодіаку не затягнеш під вінець

Стрілець

Представникам цього знака властивий дух свободи, вони завжди шукають пригод. Стрільцями керує Юпітер, планета зростання, знань та закордонних подорожей. Їм швидко стає нудно від рутини. Шлюб у традиційній формі – найбільше випробування для Стрільця. Він вважає, що платить за це найвищу ціну, тобто свою незалежність. Відмова від волі навіть найменшою мірою здається вкрай неприємною для зухвалого вогняного знака. Приймати клятви та обіцянки до самої могили — останнє, що Стрылець хоче робити.

Водолій

Цей повітряний знак любить порушувати правила та не прив’язаний до своїх емоцій. Він іде проти течії, чинить по-своєму, всупереч прийнятим умовностям. З цієї причини Водолій може виступати проти традиційного інституту шлюбу. Дотримання стандартного шляху у відносинах зазвичай закінчується для нього невдачею. Але якщо Водолій дає клятву вічного кохання, він буде вірний їй. Але для себе представники цього знаку ніколи не виберуть непередбачуваного партнера.

Раніше "Телеграф" розповідав про найексцентричніші знаки Зодіаку. Вони готові на все заради популярності.