Чотири знаки скоро отримають погані новини: у кого настає важкий період

Читать на русском
Автор
2724
Розклад Таро для чотирьох знаків з 22 по 28 липня 2024 року
Розклад Таро для чотирьох знаків з 22 по 28 липня 2024 року. Фото freepik.com

Можливі грошові втрати та розчарування

На жаль, життя не може складатися лише з радісних подій. Іноді доводиться переживати нелегкі моменти у тій чи іншій сфері. Але зробити це набагато легше, якщо знати про майбутні події.

Наприкінці липня на чотири знаки Зодіаку чекають погані новини й не дуже легкі часи. Згідно з гороскопом Таро на тиждень з 22 по 28 липня це стосується Овнів, Тельців, Левів та Скорпіонів.

Овнам випала Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами та не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що на тижні можуть виникнути тимчасові труднощі або погані новини.

Тільцям випала перевернута Сімка пентаклей

У цьому положенні карта попереджає, що найближчими днями можуть виникнути труднощі фінансового плану, може підвести здоров’я, а також трапиться якесь побутове розчарування. Краще поки що уникайте ризиків та авантюр.

Левам випала перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Скорпіонам випала перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням, незабаром ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.