Гороскоп Таро на тиждень: Козорогів чекає підйом у справах, а Левів – втрати

Читать на русском
Автор
1879
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня 2024 року Новина оновлена 20 липня 2024, 13:15
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня 2024 року. Фото Freepik

Тиждень буде нелегким

Кінець липня 2024 року обіцяє стати вельми важким — у більшості в цей час можуть проявитися якісь проблеми, конфлікти, фінансові втрати.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 22 по 28 липня 2024 року включно.

Овен — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі сил що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що на тижні можуть виникнути тимчасові труднощі або погані новини.

Телець — перевернута Сімка пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що найближчими днями можуть виникнути труднощі фінансового плану, може підвести здоров’я, а також трапиться якесь побутове розчарування. Краще поки що уникайте ризиків та авантюр.

Близнюки — перевернута Трійка кубків

Перевернутою ця карта говорить, що вас можуть обговорювати за спиною, будувати проти вас якісь підступи, а також ви можете зіткнутися з підлістю чи зрадою.

Рак — Сімка кубків

Найближчими днями ви можете ніби загрузнути в ілюзіях і зробити невірний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Лев — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Діва — перевернута Королева мечів

У цьому положенні карта означає, що ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством і підступністю, однак це може прийти до вас збоку, так і ви можете стати джерелом негативу. Наберіться терпіння, тиждень може принести малоприємні сюрпризи.

Терези — перевернутий Самітник

У найближчий тиждень хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом і даремно ігнорувати чужу допомогу.

Скорпіон — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає пересторогою, — незабаром ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, ви довго намагалися над якоюсь справою, але тепер ви відчуваєте розчарування в ній і не хочете рухатися далі. Можливо, ви просто втомилися від рутини і поки що у вас "не клеїться".

Козоріг — Король пентаклів

Ця карта обіцяє підйом у робочих справах. Саме час підбити підсумки своєї роботи, провести аналіз і зробити висновки. Якщо захочеться відразу взятися за нову справу, не відмовляйте собі в цьому. Але не забудьте також і про відпочинок.

Водолій — порожня карта

У колоді всього дві такі карти, які мають з обох боків сорочку. Вони випадають, коли з якихось причин не можна дати відповідь на питання, що вас цікавить, — можливо, майбутнє ще не визначене, або ж ви не готові знати про нього.

Риби — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь із сфер життя. Час покаже, чи буде цей вантаж вам по силам.